3 ting du ikke vidste om baby yoda fra Star Wars

Du kender sikkert karakteren; baby yoda er det søde, lille grønne væsen, der optræder i filmene kaldet Star Wars. Filmene er enormt populære i Danmark, og på denne måde er dens karakterer også blevet det – herunder især yoda og baby yoda. Der findes meget viden og forskellige facts om baby yoda på nettet, men er der egentligt noget, du ikke vidste? Læs med her og find ud af det – måske vil du blive overrasket!

Baby yodas rigtige navn

Ja, du læser helt rigtigt; det søde lille væsen, der ofte kaldes baby yoda, har et helt andet navn end som så. I serien lavet om Star Wars, kaldet The Mandalorian, bliver det nemlig afsløret, at det lille væsen baby yoda har et rigtigt navn. Det er i det femte afsnit af serien, at det bliver aflsøret, at baby yodas rigtige navn i virkeligheden er Grogu. Det søde væsen Grogu blev opfostret i jedi-templet på Coruscant, hvor det blev trænet år efter år af forskellige jedi-mestre. Efter Grogus tilværelse i det flotte tempel, blev det fjernet grundet Klonkrigene.

Stort udvalg af tøj og merchandise

Star Wars universet er enormt, og der findes derfor også et hav af forskellige fans hele verden over. Selvom det måske virker til at være en kompliceret verden, med mange forskellige karakterer og væsener, mener fans dog ikke, at det er så svært at finde rundt i, som man lige umiddelbart skulle tro. Grundet den store fanbase, og populariteten af konceptet, bliver der lavet og produceret tøj og merchandise – en masse af det faktisk. Du tror det måske ikke, men du kan altså finde et hav af forskellige ting og produkter, der enten er som i filmene Star Wars eller som repræsenterer noget fra filmene Star Wars. Du kan blandt andet finde tøj i god kvalitet med diverse forskellige logoer på – herunder søde baby yoda. Se The Child Shirt her. Selvom baby yoda ikke er med i Star Wars sagaerne hele vejen igennem, bliver det lille væsen hurtigt en fanfavorit, og det er også af denne grund, mange fans vælger at købe det finde baby yoda merchandise. Baby yoda merchandiset er godt produceret, og du kan ofte finde et rigtigt stort udvalg. Det er bare med at finde dit baby yoda merchandise allerede i dag!

Baby Yoda er ikke Yoda

For nogle vil det give sig selv, mens det for andre vil komme som et mindre chok. Baby yoda er ikke den samme yoda, som ses i starten af Star Wars universet. Da det søde lille væsen, baby yoda, optræder i universet og The Mandalorian serien, har den rigtige yoda været død i næsten 900 år.

Både yoda og baby yoda ligner hinanden helt enormt, men det er faktisk ikke til at vide, om de er relaterede eller blot kommer fra samme, sjældne race. Rigtigt mange Star Wars fans håber og tror, at lige netop dette mysterium vil blive opklaret af forfatteren af Star Wars en dag. Det er ikke til at vide!