9 ting, du kan finde i et dødsbo eller i et ældre hjem

Et dødsbo er et skatkammer af skjulte guldkorn. Fra gamle messingfigurer til ravhalskæder er der mange ting, du kan finde i denne type dødsboer, som normalt kun ville kunne findes i et antikvariat eller på eBay. Her er seks forskellige ting, som du kan finde i et dødsbo

1) Ravhalskæder – disse er smukke smykker lavet af baltisk rav. De er meget populære hos folk, der elsker historie, og de er gode samtalestartere, når man møder en ny person! klik her, hvis du vil vide mere om rav.

Rav har ikke meget værdi, men der er en lang række historie bag, som har meget stor værdi. Rav var mere værd i gamle dage, og hvis du finder et stykke rav i dag, så kan du beholde det som minde, eller lave dit eget smykke med det.

2) Platter – tallerkener er nogle af de mest almindelige genstande, der findes i ældre ejendomme. De findes i alle forskellige mønstre og former, så der er noget for enhver smag! Mange ældre mennesker platter fra forskellige årstider, og som forestiller noget forskelligt. De ses ofte hængende på væggen, under loftet.

3) Tysk porcelæn – dette er en meget populær type vintage-artikel, og kan findes i mange forskellige typer. Den har ofte indviklede detaljer, som gør den unik i forhold til de andre. Tysk porcelæn er også meget skrøbeligt, så man skal være forsigtig, når man flytter rundt på det.

4) Figurer i messing – messingfigurer er meget populære, fordi de kan bruges til at dekorere mange forskellige typer rum. Messinge figurer ses ofte hos ældre mennesker, hvor det forestiller forskellige dyremotiver, som for eksempel bjørne, elefanter eller giraffer.

5) Gammelt porcelæn – hvis du ser noget, der ser ud til at være lavet i det 17. århundrede, er der en god chance for, at det er det! Antikt porcelæn har meget indviklede detaljer og smukke designs, som gør dem meget eftertragtede. De ses ofte udstillet på hylder eller i skabe til glæde for alle.

6) Keramik – keramik er en anden almindelig genstand, der kan findes i mange forskellige typer af hjem. De stammer fra forskellige tidsperioder, hvilket gør dem interessante at vise frem i hjemmet eller give som gaver.

7) Legetøj fra gamle dage – mange ældre mennesker har bevaret deres yndlingslegetøj fra deres barndom. Det kan være alt fra gamle dukker til små træfigurer og er meget populært blandt samlere, som ønsker et stykke historie i deres hjem!

8) Ægte guld – Når man tømmer et dødsbo fra et ældre menneske, så er det ikke ualmindeligt, at man finder ægte guldsmykker, gamle guldtænder, eller andre former for guld, liggende i et smykkeskrin.

9) Grønlandica – dette er den eneste antikvitetsforretning i Grønland. Den har et stort udvalg af antikviteter, gamle bøger og andre interessante ting, som er meget populære blandt turisterne, hvilket også er meget almindeligt, at man finder i et dødsbo.

Disse ovenstående ting, er bare nogen af de forskellige antikviteter, som man kan finde i et ældre hjem, og i et dødsbo.