En “Mommy Makeover” er en populær kosmetisk procedure, der hjælper kvinder med at genvinde deres krop efter graviditet og fødsel. Få nye bryster med en Mommy Makeover. Hos Agata Privathospital tilbyder speciallæger i plastikkirurgi en række operationer, herunder maveplastik og brystkirurgi, skræddersyet til at imødekomme individuelle behov og mål. 

 

Plastikkirurgi på Agata Privathospital udføres af erfarne speciallæger som Annette Chakera, der har over 20 års erfaring inden for feltet. Denne type kirurgiske indgreb sigter mod at genskabe og forbedre kroppens form og spændstighed, som ofte påvirkes efter graviditet.

 

Med fokus på kvalitet og patienttilfredshed sikrer Agata Privathospital, at du får en mave og krop, som du ikke er flov over at vise frem. Kombinerede indgreb som maveplastik og brystløft er typisk en del af en “Mommy Makeover”, designet til at hjælpe mødre med at føle sig selvsikre og komfortable i deres egen krop igen.

Mommy Makeover-proceduren

En Mommy Makeover er designet til at genoprette kvinders kroppe efter graviditet og amning. Proceduren kombinerer typisk flere kirurgiske indgreb, som hver især fokuserer på forskellige problemområder for at opnå de bedst mulige resultater.

Forundersøgelse og forberedelse

Før en Mommy Makeover er en grundig forundersøgelse nødvendig. Plastikkirurgen vurderer patientens sundhedstilstand, mål og forventninger. Der udføres ofte fysiske undersøgelser og rådgivning om, hvilke procedurer der bedst vil opfylde patientens behov.

Forberedelse til operationen omfatter ofte blodprøver og andre undersøgelser for at sikre, at patienten er sund nok til at gennemgå kirurgi. Kirurgen informerer også om forholdsregler før og efter operationen, som f.eks. rygestop og regulering af medicinindtag.

Operationer og teknikker

En Mommy Makeover kan inkludere flere forskellige kirurgiske indgreb, afhængig af patientens ønsker og behov. Her er nogle af de mest almindelige:

  • Maveplastik (abdominoplasti): Fjerner løs hud og strammer mavemusklerne.
  • Brystforstørrelse og brystløft: Giver brysterne en fyldigere og mere opstrammet form ved hjælp af implantater eller eget fedt.
  • Fedtsugning anvendes ofte til at fjerne uønsket fedt fra områder som hofter, lår og mave. Plastikkirurgen kan også bruge fedtsugning til at udjævne ujævnheder efter andre operationer.

 

Bedøvelse og risici

Under en Mommy Makeover anvendes generel bedøvelse, hvor patienten er fuldstændigt bedøvet.

Der er altid risici forbundet med kirurgi, inklusive infektion, blødning og føleforstyrrelser. Plastikkirurgen vil gennemgå disse risici i detaljer under forundersøgelsen og give råd om, hvordan man minimerer dem.

Komplikationer kan også inkludere problemer med sårheling eller uventede reaktioner på bedøvelse. Det er vigtigt at følge alle postoperative instruktioner nøje for at fremme en god heling og minimere risici.