Bøllehatten

Bøllehatten er en de mest anvendte hovedbeklædninger om sommeren og specielt under festival sæsoner. Der ligger bøllehatte rundt omkring på festivalspladser og på hovedet af mennesker i deres mindre holdbare campingstole. Her ser man ofte folk sidde at ølbowle som ølspillet hedder, hvor man i hver ende har en øl placeret (5-10m. fra hinanden), som modstanderen skal ramme med en normal størrelse fodbold. Det er det mest kendte og mest spillede festivalsspil der er, og hvis man ikke kender til det, har man brug for at få kendskab til det i en fart.

Udseende og oprindelse

Bøllehatten kan mest af alt genkendes for dens runde form, hvor der hele vejen rundt om hatten er en skygge der dækker får at den kraftige sollys om sommeren trænger ind og forbrænder halsen på mennesker. oftest vil bøllehatten være lavet i bomuld men kan sagtens findes i andre forskellige materialer, såsom uld. De meget populære vendbare bøllehatte sørger for at man får dobbelt så meget for pengene, da den kan foldes ud og ind alt efter hvilket design du ønsker at bære. Det gør den funktionsdygtig, og det er altså muligt at bruge samme bøllehat til flere forskellige stilarter. Man kan se det som at få leveret et maleri, hvor der er malet på både for- og bagsiden. Dens oprindelse og gennembrud er stadig et uopklaret mysterium.   

Praktisk i flere situationer

Som nævnt tidligere er bøllehatten praktisk for dig der skal bevæge sig udenfor på en varm sommerdag, hvor solen står skarpt. Så hvis du skal pakke til en vandretur syd for Danmark, foreslår vi at du skriver bøllehatten på din pakkeliste, samt vandrestøvler der sørger for at holde din fod stabil og sikker på usikre overflader.

En bøllehat ville være helt essentielt for dig som skal spille udendørs spil og undgå sollys, så skal du ud og spille udendørs petanque, er en bøllehat helt perfekt til dig og helt sikekrt værd at bruge penge på. Hvis du endnu ikke har prøvet at spille petanque eller ved hvor du kan spille det henne, kan du se vores forslag til en ekstra god pentaque oplevelse, klik her.