De 5 bedste ting, du skal købe, før du dekorerer din spisestue

Der er ingen tvivl om, at en spisestue måske ikke er så vigtig som f.eks. en stue eller et soveværelse. Ja, de fleste kompakte rum har ikke engang et værelse specielt til fremragende spisning. For at spise det lækre måltid har du brug for et sted at sidde ned, uanset om du har en formel spisestue, en lille morgenmadskrog eller et par stole skubbet op mod din bordplade. Hvis du skal have en separat spiseplads, kan du lige så godt gøre det behageligt og velassorteret.

Det ser ud til, at du kun er fem køb væk fra en smuk spisestue. Fortsæt således med at læse for at lære mere om spisestueindretning

Spisebord

Oprettelse af en spisestue fra bunden? Start selvfølgelig med et spisebord. Da din spisestue er, hvor du spiser, har du brug for en stabil overflade for at gøre det. Overvej betonborde fra beton-spisebord.dk De er ret robuste. Mens spiseborde kommer i forskellige størrelser, designs og materialer, er det afgørende at finde en, der fungerer med din daglige rutine og ikke kun et fancy schmancy middagsselskab. De vil vare i årevis med lidt slitage, da de er robuste, hårde og varme- og ridsefaste.

Sæt spisestue stole

Det er praktisk talt svært at nyde dit spisebord uden et smukt par stole, medmindre du vælger at spise alle dine måltider stående. Men hvilken slags spisebordsstole skal du købe? Det hele afhænger virkelig af din æstetik. Vælg sorte stole med et sort spisebord.

Afhængigt af din designplan kan stolene være neutrale eller have “wow” -elementet. Når det giver mening for rummet, skal du blande og matche stoledesign eller stilarter. De behøver ikke nødvendigvis at matche hinanden nøjagtigt.

Uanset hvilken stil du beslutter dig for, er det vigtigt at vælge nogle sæder, der er meget komfortable. Vælg en stol med rigelig polstring, så dine gæster kan slappe af og nyde aftenen.

Værelse tæppe

Et tæppe kan virke som en dum nødvendighed, især hvis du ofte spilder drikkevarer som Malbec eller plader af pasta dækket af marinara sauce. Flere eksperter hævder dog, at det er vigtigt for en spisestue.

I en spisestue er en gulvbelægning afgørende for jordforbindelse af området.

I et rum med spisebord og gulv i træ skal der være en vis skelnen mellem de to træoverflader; Ellers vil atmosfæren være ekstremt nøgen og hård.

Lampe

Find en belysningsarmatur, der supplerer dit rum, fordi du sandsynligvis vil bruge meget tid i din spisestue, når solen går ned. God belysning er en nødvendighed for enhver spisestue. Skala er afgørende, så sørg for, at størrelsen passer korrekt til bordet.

Den eneste beslutning, der er tilbage at tage på dette tidspunkt, er den slags belysning, du vil bruge. En spisestue skal have omgivende belysning og dekorative sconces, især hvis der ikke er nok højde i loftet til en lysekrone.

Fornuftig lagerplads

Det er en god idé at tilføje mere opbevaring til dit område, uanset om du vil beskytte bedstemors porcelæn eller have et overskud af vinflasker.

For at spare tid på at gå frem og tilbage fra køkkenet skal du finde en matchende credenza, skab eller hytte, hvor du kan opbevare dit service.

Under måltiderne kan du også lægge opvasken på opbevaringsstykket for at gøre plads til mere vigtige varer, såsom et stort antal vinflasker.