Den helt store fødselsdagsfest med en endnu større fest

Hvis du skal holde en fødselsdagsfest og leder efter en praktisk måde at servere mad og drikkevarer på, er engangsservice en glimrende mulighed. Engangsbestik er billigt, nemt at bruge og kan hurtigt og nemt bortskaffes, når festen er slut. Desuden fås det i en række forskellige stilarter og farver, så det passer til din dekoration eller dit tema. Med engangsservice behøver du ikke at bekymre dig om at vaske op eller håndtere glasskår sidst på aftenen! Engangsartikler er også praktiske, hvis du forventer en stor gruppe gæster, fordi de gør det lettere at give alle hurtigt mad. Så hvis du er på et budget eller bare forsøger at spare tid, inden den store dag kommer, kan engangsservice til fest være et godt og oplagt bud!

Hvis du er i tvivl om festen får du 5 gode råd af os

1. Planlæg i forvejen: Nøglen til at holde en vellykket fødselsdagsfest er at planlægge i forvejen og være organiseret. Begynd at planlægge din fest i god tid og hav en klar idé om, hvordan du ønsker, at arrangementet skal se ud, og hvor meget det vil koste. Sørg for at skaffe alle dine forsyninger på forhånd, herunder dekorationer, mad og drikkevarer. Man skal sørge for at folk ikke dehydrere. Der skal altid være lidt lækkert til ganen

 

2. Vælg et tema: Hvis du ønsker at gøre din fødselsdagsfest ekstra speciel, skal du vælge et tema, der afspejler din personlighed eller dine interesser. Hvis du har en ensartet visuel æstetik gennem hele arrangementet, kan det være med til at binde det hele sammen. Fra dekorationer til mad og drikkevarer kan du beslutte dig for farver eller endda figurer for at holde tingene sammenhængende.

 

3. Opret en indbydelsesliste: En vigtig del af en vellykket fødselsdagsfest er at sørge for, at alle inviterede kender til den! Lav en invitationsliste med alle de personer, du gerne vil have til at deltage i begivenheden, og sørg for, at der er masser af muligheder for at give gæsterne mulighed for at besvare invitationen online eller pr. telefon.

 

4. Sørg for sjove aktiviteter: Fødselsdagsfester handler ikke kun om at spise kage og åbne gaver; de skal også være sjove! Hav nogle aktiviteter klar, f.eks. spil eller håndværk, som vil underholde gæsterne hele aftenen. Du kan endda leje underholdning som f.eks. levende musik eller tryllekunstnere, hvis du er på udkig efter noget ekstra specielt! Man kan også lave en quiz, kahoot eller anden underholdning. Det behøver ikke være dyrt, man skal bare være kreativ!

 

5. Gør oprydningen nemmere: Det sidste, man ønsker efter at have holdt en stor fødselsdagsfest, er at skulle bruge flere timer på at rydde op bagefter! Engangsbordservice er perfekt til at gøre oprydningen hurtigere og nemmere, plus at det stadig ser godt ud på bordene til servering af mad og drikkevarer uden noget rod bagefter!