Den smadrede skærm

Jeg vågner en tidlig morgen, og gør klar til at tage ud med vennerne. Vi har i længere tid aftalt at vi skulle ud og spille fodbold. Vi er 10 venner der skal spille. Vi mødtes på en fodboldbane tæt på mig. Den var stor, og der var god plads til vi alle kunne spille. Vi spillede i flere timer, og vi kunne bare blive ved. Vi alle elskede at spille fodbold. Jeg laver selv en masse driblinger, og synes selv jeg virkelig hurtigt. Jeg har også spillet fodbold siden jeg var helt lille.

 

Ulykken:

 

Imens jeg spurtede så hurtigt jeg kunne efter en lang aflevering skete der det, der bare ikke måtte ske. Min telefon ryger ud af lommen, og rammer hårdt jorden. Jeg tænkte straks, nu er skærmen smadret. Idet jeg tager min telefon op fra jorden, var der selvfølgelig sket det der ikke måtte ske. Min skærm var smadret. Jeg kunne ikke bruge den ordentligt, og ødelagde bare hele min dag. Min ven kom så hen til mig og sagde, at jeg bare kunne tage forbi fixphones butik og få den repareret der. Vi tog så sammen derhen, og besøgte deres butik i Hillerød. De sagde at det krævede at jeg fik skiftet skærmen. Heldigvis sagde de også, at udskiftningen ville tag under 60 minutter, som betød at jeg kunne få den tilbage igen i dag. Jeg blev så glad. Prisen var billig, så jeg havde heldigvis nok, til at få den skiftet. Jeg tog imod, det og de gik så i gang, og sagde jeg bare skulle komme tilbage en time senere. Jeg tog så ud, med min ven igen, og ventede en time. En time efter kommer vi tilbage, og min telefon var så god som ny. Jeg var så glad, og nu behøvede jeg ikke tænke over det længere.