Fede præmieidéer til sportsstævnet – find din inspiration

Sport har altid være i tæt forbindelse med konkurrence og mange folk, der dyrker sport, elsker også at vinde. Æren er naturligvis det vigtigste at vinde, men er man til et større stævne, er det fedt at blive æret med en fysisk præmie. Denne bliver også en påmindelse om en sejr resten af livet. Mangler du inspiration til fede præmieidéer til sportsstævnet? Læs med her

Find pokaler til sportsstævne

Skal du holde et sportsstævne i København, kan du finde pokaler i københavn omkring i forskellige butikker. Men det er også muligt, at bestiller pokaler til København fra nettet. En pokal kan også blive indgraveret, og det kan f.eks. være, at du skal lave pokaler med København markeret på den på den ene eller anden måde. Pokaler forbindes med symbolet på sejr, da det også bruges i denne sammenhæng. Der er intet galt i, at man vælger en klassiker!

Sjove statuetter

Skal det være lidt ”sjovere” end pokaler, kan du vælge at finde statuetter som præmier til sportsstævnet. Der findes statuetter til flere forskellige sportsgrene, og ellers kan du måske høre dig ad, om det er muligt at lave en til dén sport, du skal finde præmie til. Det er fedt, at man kan se på din præmie, hvad det er, man har vundet i. Så kan den nemt danne blikfang og skabe betydning, når den stolt står fremme i hjemmet. Det kan du også overveje at anskaffe som præmier til sportsstævnet.

Medaljer – endnu en klassiker

Men det er ikke kun pokaler, der er en klassisk præmie til et sportsstævne. Der er også mange, der hædrer vinderne med medaljer – så det er også en mulighed, du kan overveje. Her kan du f.eks. finde medajler, så det både er muligt at give til 1., 2., og 3. pladsen. Men det kan også være, at du skal købe medaljer til alle, der har deltager, hvis det f.eks. er børn, hvor det kan betyde meget.

Overræk tøj som gave

Det kan også være fedt, at man får noget tøj som præmie til et sportsstævne. Det kan f.eks. være en sportstrøje, som man kan hænge op på værelset derhjemme, eller som man kan begynde at tage på, når man skal træne. Her kan det naturligvis være kompliceret med størrelser, men måske det kan være muligt at vælge mellem forskellige størrelser.

Derfor er det vigtigt med præmier

Det er vigtigt, at børn forstår, at det ikke betyder alt at vinde. Men det er også vigtigt, at man kan mærke, at det gør en forskel, om man er dygtig eller ej. Der er meget her i livet, som kræver slid og arbejde, hvis man skal skabe resultater. Det er den barske sandhed. Men der er ingen grund til at lokke dem med andet end gulerødder. Det er en ære at vinde, og det må man gerne få lov til at mærke som barn. Så ved man også, at det kan føles godt at kæmpe for noget og blive belønnet.