Firmafest med royalt vingesus

Skyd året i gang med et brag af en firmafest

Når man skal finde det helt rigtige sted til den næste firmafest, er det en god ide at komme i gang i god tid. Mange af de fedeste steder har allerede mange bookinger i kalenderen mindst et halvt år frem. En lille perle, som man forhåbentlig kan nå at lægge billet ind på lidt endnu, er Charlottenlund Slot.

 

Firmafest på Charlottenlund Slot

Det var stedet for vores forårskonference sidste år. Et top tjekket event bureau The Tribe holder til på slottet, og vi gik i dialog med dem om muligheder. Ad vej den flyttede det sig rimelig hurtigt fra en lidt kedelig konference / reception, til en langt federe oplevelse organiseret af The Tribe.

 

Fede firmafest aktiviteter

De fik os hurtigt overbevist om, at vi burde prøve deres teambuilding spil Kongens Kancelli, som en del af vores event, og derfra udviklede det sig til at blive en egentlig fest med middag og det hele. Vi endte med at bruge hele dagen og aftenen på slottet, hvor vi kombinerede lidt fagligt oplæg, fra egne rækker, med deres spil, en god middag og fest med cocktails i slottets super fede lounge. Spillet er virkelig fedt lavet. Perfekt skruet sammen til at passe til slottet, hvor det væver sig ind i både historie, kultur og den ramme, det hele foregår i.

 

The Tribe på Charlottenlund slot

De var også til at forhandle med. Vi indgik f.eks. aftale om, at vi ville skrive dem denne anbefaling mod et nedslag i prisen. Hermed gjort, og tak til The Tribe for en super fest. The Tribe har også en digital afdeling, der kan hjælpe jer med at gøre festen til en SoMe begivenhed, som en del af aftalen.

 

Firmasommerfest

Vi har derfor også lovet, lige at fortælle på deres vegne, at en forårsfest også sagtens kan være en sommerfest, hvor slotshaven kan tages i fuldt brug og stedet virkelig kommer til sin ret. Vi havde f.eks. ikke særlig godt vejr, men vi har omvendt ikke svært ved at forestille os, hvor lækker og smuk et lokation Charlottenlund Slot er, hvis solen skinner fra en skyfri himmel og lyset holder til langt ud på aftenen – det må ganske enkelt være magisk.

 

Firmajulefrokost

Og alle de samme fede fest-elementer kan gøres til en del af en firmajulefrokost, hvor hyggen og varmen i slottets smukke sale kan danne ramme om en uforglemmelig aften og fest.

 

Firmajulefrokost København

Så, vi har bare at sige at uanset om I er på udkig efter et super event til at komme godt i gang med året, eller bare er i god tid med jeres næste sommerfest, eller måske i rigtig god tid i forhold til julefrokosten, giver vi The Tribe vores varmeste anbefalinger. Har I brug for en vidunderlig fest i skønne omgivelser nær hjertet af København, så er Charlottenlund Slot stedet for jer.