Data Fortrolighedspolitik

 

Hos ML model forstår vi og respektere vores kunders privatliv på internettet

Når du bestiller og køber varer via vores Webshop (på mlmodel.dk) har vi brug for at du afgiver flg personlige oplysninger:

Dit Navn

Din Adresse

Dit Telefonnummer

Din emailadresse

Vi har brug for ovennævnte oplysninger for at kunne sende/levere varer til dig

Gælder også hvis du selv afhenter varerne hos ML model i butikken

__________________

ML model oplyser vi IKKE information om vores kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion, og isåfald kun med din tilladelse skriftligt

 

ML model sælger IKKE dit navn, adresse, e-mail adresse eller andre personlige data til nogen tredjepart.

 

Dine personlige adresseoplysninger vil naturligvis kunne ses af vores ansatte personale når de håndterer og sender din ordre videre til dig med fragtleverandøren.

 

ML model sender KUN Nyhedsbrev til dig hvis du selv har ønsket dette og givet tilladelse til dette

 

ML model gemmer dine faktura data i den periode som loven kræver det. Dette er iflg Bogføringloven 5 år fra Fakturadato.

Derefter vil du til enhver tid kunne blive "GLEMT" og slettet i ML model kunde/faktura systemet hvis du ønsker det. Mange af vores kunder ønsker dog at blive stående da ML model derved har mulighed for at yde en personlig kundeservice hvis du som kunde ønsker at vide hvilket dessin/str/model du evt tidl har købt hos ML model. Dette kan være en stor fordel for dig som kunde hvis dessin ettiketter er smidt ud eller hvis størrelses mærker i tøjet er klippet af og smidt væk. Det er naturligvis op til den enkelte kunde om de ønsker at benytte sig af denne personlige kundeservice mulighed eller ej. Hvis du som kunde ønsker at sige Nej Tak til denne service så meddeler du blot ML model skriftligt at du ønsker at blive "GLEMT" og slettet.

 

Når du afgiver en ordre hos ML model, så modtager du en ordrebekræftelse som sendes til din emailadresse. Dette så du ved at ML model er igang med at gennemføre din ønskede ordrebestilling. Du vil således få oplyst via email hvor lang leveringstid ML model forventer der vil gå før din ordre kan leveres til dig.

Email kommunikation/korrespondance imellem dig som bruger og ML model som den leverende virksomhed, bliver normalt max gemt i 1 år - Hvis behov for længere tid end dette af hensyn til en special ordre og en evt lang-ventetids ordre, så kan der opstå behov for at en email korrespondance gemmes længere end 1 år. Men sådanne special emails vil blive slettet såsnart materialet ikke længere skal bruges og dermed er irrelevant for at kunne servicere og gennemføre specialordren.

 

Skulle du have yderligere spørgsmål så kontakt gerne ML model

___________________

Til din orientering benytter vi Google Sporingskonvertering

Dette giver mulighed for at vi hos ML model kan finde frem til de søgeord som virker optimalt annonceringsmæssigt, så Nye potentielle kunder hurtigt og let kan finde frem til vores Webshop

Mvh

Lissie D

ML model

86464410 - 40385882

mlmodel@mail.dk