Frækt lingeri kan være med til at gøre parforholdet bedre

Hot og frækt lingeri er vejen til enhver mands hjerte.

Hvis du rigtig vil forføre ham, så prøve med noget frækt lingeri. Det gælder også selvom han siger at det ikke siger ham så meget, han siger blot hvad han tror du vil høre.

Du går måske rundt og tror at han bliver mere ophidset af nye alufælge på din bil, end af dig. Det kan til dels måske hænge sammen med at der er gået lidt hverdag i det hele. 

Vil du lidt ud af den kedelige hver dag, så prøve at overrask ham. Er du typen der ikke er så vildt med frækt lingeri, så har han nok fanget det. Derfor vil han uden tvivl svare med “det siger mig ikke så meget” hvis du spørger om han tænder på lingeri. Han er ganske enkelt bange for at sige noget forkert. 

Frækt lingeri giver et boost til enhver mands lyst. Så er du træt af at skulle hive dit sexlegetøj frem hver gang for at blive tilfredsstillet, så prøve med noget frækt undertøj. Det kan være lidt svært at vide 100% hvad han er mest vild med, så prøv dig lidt frem. Erfaringer viser at de fleste mænd syntes hofteholder og strømper, eller blot de selvsiddende strømper er frækt. Det hænger også sammen med at det er indbegrebet af feminin. Det kan dog også være at han er mere til lak og læder, det vil du nok uden tvivl have en ide om. Er han meget dominant i jeres sexliv så kan det sagtens være at det er den retning du skal. 

Uanset om det er det ene eller andet, så vil det at du har gjort dig fin for ham vinde hver gang. Så vil du vække tigeren i din mand, så giv ham noget ekstra lækkert at jage.