Har I bemærket, . . .

I har måske talt om at købe en stor kunstbog, en flot filosofibog, eller skøn gammel kogebog. Helst så store som mulige. Er I teknisk orienteret så en stor bog med ældre maskiner og opfindelser. Hvis I har talt om at anskaffe sådanne værker, så er I blot en del af den trend der har indtaget Danmark. Sandsynligvis vil I lade bogen ligge åben henslængt på et bord, som pynt. Hvis I da ikke, som mange familier i USA, der er har anlagt deres helt private hjemmebiblioteker, med en blanding af nye og gamle bøger.

Herhjemme ses udviklingen i priserne hos auktionshusene på gode arkitekt og designer reoler, der er begyndt at gå til, hvad der tales om som fantasi priser. Men bøger fortjener et smukt hjem.   

Dette er bemærket af den gamle antikvariatboghandler, der selvfølgelig finder det er en fin udvikling, at yngre mennesker igen er begyndt at finde interesse for gode ældre bøger, som der findes en masse af og de flest i prima kvaliteter.

Bogbasen var Danmarks første internetbaserede bog antikvariat. Vi er lidt stolte over i snart 20 år, at have forsynet danskerne med genbrugsbøger og brugte bøger til salg til meget rimelige priser over internettet.

Alt du behøver, er at gå ind på www.bogbasen.dk, og søge den bog du leder efter, vi tror på du finder den, for vi har et enormt varelager som løbende stiger. Her finder du selvfølgelig også de antikvariske bøger.

Har du behov for en samtale, så sidder der ikke en robot i højre hjørne, men et menneske i telefonen, der hjælper dig med at løse den opgave du sider med.

Du skal ikke tegne abonnement, medlemskabet er gratis. De oplysninger du giver os, er alene til at sende din pakke til dig.

Selvfølgelig følger vi Forbrugerombudsmandens regler om god nethandel.

God jagt og læselyst.