Hvad skal man have på til barnedåb: Bedstemor

Som babyens bedstemor vil du helt sikkert gerne se smuk ud til familieportrætterne, der vil minde alle om denne særlige dag.

 

Hvis du stadig beslutter dig for, hvad du skal have på, så hold dig til bløde og sarte farver til din kjole. Ensfarvede farver er et populært valg, fordi print eller mønstre kan se forældede ud. Dine sikre væddemål er enten en blondekjole eller en skiftekjole. Hvis du ønsker at bære et print, er blomsterkjoler normalt vejen at gå.

 

Som bedstemor til babyen kan det forventes, at du blander dig med gæster og familiemedlemmer. Så sørg for, at dit outfit er meget behageligt at bevæge sig i.

 

Det er overflødigt at sige, at du skal matche dine sko og tilbehør til dit outfit. Hvis du holder dig til neutrale farver til din kjole, så kan du have det sjovt og tilføje lidt farve til dit ensemble med en fed farvet taske eller nogle smykker.

Hvad skal man have på til barnedåb: Teenagepige

 

For teenagere er nøglen at klæde sig beskedent og alderssvarende. Ofte bliver teenagere lavet til at se ældre ud i formelle begivenheder, men det bedste at gøre er at klæde dem i noget, de er behagelige at have på.

 

Bare vælg en hvilken som helst kjole, de normalt ville have på i kirken. Det ville også være godt, hvis du kan konsultere dem om deres egen personlige stil. Vil de have et bånd? Eller kan de måske bedre lide kjolen med blomsterprintet?

 

Skal de have hæle på? Lave hæle eller flade hæle burde være fint til denne type lejlighed.

 

Med hensyn til makeup er let makeup okay, og de kan også bære ethvert tilbehør, der passer til deres kjole.

 

Tjek i øvrigt Oli Priks netbutik med tøj og tilbehør til dåben – blandt andet kan du finde fantastiske dåbskjoler til piger til en meget god pris.