Hvordan man laver en Julestjerne af papir

Julestjernen er et symbol på julen, og den pyntes ofte på juletræet. I denne blogpost vil vi vise dig, hvordan du kan lave en flot julestjerne af papir.

 

 

Materialer:

For at lave en Julestjerne til juletræ af papir skal du bruge følgende materialer:

– 6 stykker papir i forskellige farver (du kan bruge almindeligt printerpapir)

– En saks

– Limstift eller limpistol

– En lineal eller en skabelon til at tegne stjernerne med

Fremgangsmåde:

  1. Tegn 5 stjerner på et af stykkerne papir. De behøver ikke at være ens, men de skal have samme størrelse. 2. Klip stjernerne ud med saksen. 3. Tag det næste stykke papir og tegn 2 stjerner på dette stykke. De skal være mindre end de første 5 stjerner. 4. Klip stjernerne ud med saksen igen. 5. Gentag trin 3 og 4 for de resterende stykker papir, så der til sidst er 2 stjerner på hvert stykke papir. 6. Tag den første stjerne og lim den fast på midten af det andet stykke papir, så der dannes en spids. 7. Gentag trin 6 for de resterende stjerner, så der til sidst er 5 spidse stjerner, der hviler ovenpå hinanden. 8. Lim de sidste 2 små stjerner fast på toppen af julestjernen for at give den et flot pyntegreb. 9. Julestjernen er nu færdig – rigtig god fornøjelse!

 

Konklusion:

Vi håber, at du har haft glæde af vores blogpost om, hvordan man laver en julestjerne af papir! Hvis du følger vores fremgangsmåde trin for trin, bør det ikke være svært at lave din egen fine julestjerne derhjemme – god fornøjelse!