Mig og min nye lædertaske på tur i København

Når ja det lyder måske fjollet, men altså min nye lædertaske og jeg har været på strøgtur! 

Det er jo sådan med tasker, at de er med os overalt alle dage både på arbejde, i weekenden og om aftenen. Det er så sjældent, at jeg går nogen steder uden nogen form for taske. 

Udover at være et praktisk element til at opbevare sine ting, så er tasken også en accessorie, og jeg gør egentlig ret meget ud af, at den passer til mit outfit. For mig er en god taske, hvor jeg har plads til lidt forskellige ting, der er selvfølgelig forskel i hvilken størrelse jeg foretrækker, alt efter hvad jeg skal bruge den til. Derudover er det vigtigt for mig, at der er en form for lommer, sådan så jeg kan holde styr på små ting som nøgler, telefon, make up og mine kort. Hvis det er en mere praktisk taske, som jeg skal have med mig, synes jeg det er fedt, at der er plads til iPad eller computer. En praktisk taske behøver ikke nødvendigvis se ud derefter, jeg synes, at der findes mange forskellige praktiske lædertasker, som har et virkelig cool look. Jeg har købt en del tasker hos https://bastianlaedervarer.dk/, hvor de udelukkende sælger deres egne lædertasker, som er produceret i ægte læder. Ægte læder er meget slidstærkt, og er et perfekt materiale at bruge til tasker, særligt hvis de udsættes for dagligt slid. Sliddet på en lædertaske vil opleves som naturligt patina, som ofte klæder tasken rigtig godt. Den bliver med tiden mere smidigt og lækker at se på. 

Til min Københavner tur har jeg valgt at tage mine nye læder bæltetaske med. Nu siger jeg bæltetaske, fordi det hedder det jo egentlig stadig, men jeg bærer den ikke i livet, jeg bruger den som en crossbody, og den er simpelthen så praktisk til netop en shoppetur. Det som jeg særligt godt kan lide ved den er, at jeg kan have hænderne frie til at kigge med fingrene. Det ville være typisk mig at få lagt nøgler, pung eller telefon et sted, hvis jeg går med det i hånden, og derfor er en bæltetaske lige noget for mig.