Ølbrygning er højeste mode

Mode kommer og går, men ølbrygning bliver hængene.

Det er sjovt når man kigger på mode, så skifter kollektionerne hele tiden og det kan derfor være svært at følge med tiden. Sådan er det heldigvis ikke med ølbrygning, det er kommet for at blive. Ølbrygning var dog væk i en længere periode. Rigtig mange hjem bryggede deres eget øl i 1970-80érne, men det fik en brat afslutning. Årsagen til at denne hobby mere eller mindre døde hen var, at grunden til at msn bryggere i første omgang var, at udelukkende bryggede for at spare penge. Det var ikke fordi det smagte specielt godt. På et tidspunkt blev afgifterne på øl sat ned, og der var derfor mange der lagde denne hobby på hylden, for skulle folk være helt ærlige, så smagte det ikke specielt godt. Sådan er det dog ikke med hjemmebryg i dag.

I dag har man fået meget mere viden omkring ølbrygning, for i dag har man fået meget mere viden om hvordan man ret faktisk gør det. I dag er det heller ikke ud fra færdige sæt man brygger øl. I dag brygger man helt fra bunden på helt sammen måde som bryggerierne gør det. Det er de samme råvarer man brygger med. Hvis du også gerne vil vide mere om hvordan man brygger sin egen øl, så kig ind på brewlex.dk, så har du også den vide der skal til for at kunne brygge din helt egen lækre øl, der er langt bedre end den du kan købe i butikkerne. 

Jeg er sikker på, at det at brygge sin egen øl ikke dør som det gjorde sidste gang. I dag er det ikke prisen det gør man brygger, men fordi faktisk er herre sjovt og hyggeligt at brygge sin egen øl. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så vil jeg anbefale dig at komme i gang.