Puffer jakken er tilbage – og holder dig varm over vinteren

Mode kan nemt gå i vasken når det går hen og bliver koldt udenfor. Det er svært at levere et vågede look når den friske luft bider i kinderne.

 Før i tiden var en kæmpe puffer jakke ikke et tegn på et moderigtigt valg. Puffer jakken fik dig ikke til at føle dig stilfuld. Men da stjerner såsom Bad Bunny og Rihanna viste at en puffer jakke både kunne være en behagelig lun jakke samtidig med at være et moderigtigt valg, viste de at puffer jakken er tilbage for at blive.

Vi har set de high-fashion puffer jakker før i tiden. Indtil nu virkede sammensætningen mellem sporty og formel ikke holdbar. Men nutidens stjerner bringer ideen tilbage på gaden igen. De viser at puffer jakken kan kombineres med hvad-som-helst. Puffer jakken tilføjer et mere afslappet, sporty touch til ethvert outfit. 

 

Egenskaber ved puffer jakken:

 

  1. Puffer jakken har et design med sektioner, der er hævet mellem syningerne. Jakkerne er fyldt med dun isolering eller syntetiske fibre, som begge giver en høj varme alt afhængig af hvor godt de er lavet, og hvilken kvalitet de syntetiske fibre har.
  2. Puffer jakken har også egenskaben af, at de er meget lette på trods af at de giver så meget varme.
  3. Puffer jakken giver dig den unikke kombination af både lethed og varme. 

 

Selvom jakken udadtil lader til at fylde meget, kan du let have flere lag inden under jakken for at tilføje både varme og stil. Puffer jakker er som sagt blevet utrolig in, og myten om, at de ikke er varme, holder altså ikke. Puffer jakker kan lige så fint anvendes på skiløjperne, som du kan bruge dem på almindelige hverdage over vinteren. De er ganske varme og perfekte til i det kolde danske klima. 

Hvis du er på udkig efter en puffer jakke til vinteren eller foråret og gerne vil holde dig til de basic farver, så har vi her samlet inspiration til hvilke klassiske puffer jakker, du kan investere i til en varm vinter.