Retur & ombytning

24 måneders reklamationsret.

Du skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter du har konstateret en fejl eller en mangel ved en vare.

 
 
 

Returnering & Ombytning

Skulle du som kunde få brug for at reklamere over en tilsendt Vare så giv besked pr tlf eller email FØR du returnerer Varen

Vi ønsker KUN glade og tilfredse Kunder og vil yde vort yderste til erstatte din evt reklamationsvare såfremt varen er berettiget dertil

NB: Julegaver ombyttes indtil 15. jan - iflg nærmere aftale med Lissie D, ML model pr email eller telefon

 

Refusion/Kreditnota udbetaling

Hvis en vare ikke kan leveres får du tilsendt en kreditnota for den pågældende vare og refusionsbeløbet indsættes på din bankkonto

iflg aftale med ML model.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi v/modtagelse.
 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Når Returvaren er modtaget hos ML model udstedes en Kreditnota og Refusion overføres til kundens oplyste Regnr og Kontonr.

Returgebyr Kr 70 modregnes refusionsbeløbet

Ombytningsgebyr Kr 70 opkræves af kunden når en vare f.eks ombyttes i farve, størrelser eller dessin.

Returgebyr og Ombytningsgebyr er til dækning af ML model`s ekstra Håndteringsomkostninger.


Retur & Ombytningsvarer sendes retur m/levering direkte til ML model (Pakker afhentes IKKE i pakkeshops)

Returadressen er:

ML model

v/Lissie S Danielsen

Vingedamvej 4,Sdr Vinge

8860 Ulstrup

Tlf: 40385882

email:  mlmodel@mail.dk