Sådan bruger du en iPhone selfie stang

De bedste selfie-stænger har fjernbetjeninger til at tage billeder. Andre har hardwareknapper, og nogle har slet ingen kontrol. Så i dette stykke vil jeg fortælle dig, hvordan du tager et billede ved hjælp af en iPhone selfie stang. Hvis du gerne have et kort overblik over hvilke, der er den bedste selfie stang til iPhone lige nu, så kan du læse nærmere.

Sådan bruger du en selfie-stang med din iPhone: Bluetooth-forbundet fjernbetjening

Idéen bag mange af de bedre (også: dyrere) selfie-stænger er, at de kommer med en Bluetooth-forbundet fjernbetjening. Og det er sådan, du trykker udløseren ned for at tage dit billede.

Parring er lige så simpelt som enhver Bluetooth-enhed – typisk trykker du på en knap på pinden, og ‘finder’ den derefter ved hjælp af Bluetooth-indstillingerne på din iPhone. Når du er parret, åbner du blot din valgte kamera-app, placerer telefonen på enden af pinden for at tage det billede, du ønsker, og bruger derefter fjernbetjeningen til at tage billedet.

Sådan bruger du en selfie-stang med din iPhone: manuel udløserknap

Lidt længere nede i hakkerækkefølgen for selfie-stænger er de stænger – såsom Olixar Smart Selfie Pole – der kommer med en indbygget udløserknap i bunden af stangen. Igen er brugen ret enkel. Sæt stangen op som anvist, og når du trykker på knappen i bunden af stangen vil den tage et billede.

Sådan bruger du en selfie-stang med din iPhone: brug en selvudløser

De billigere selfie-stænger er netop det: stænger. De giver dig mulighed for at placere din iPhone til at tage et billede uden at vise din albue, men overlad til din egen dygtighed og fantasi det vanskelige spørgsmål om, hvordan du tager det skide billede.

Den bedste måde at tage en selfie uden at røre din skærm er at bruge en selvudløserfunktion. Enhver iPhone, der kører iOS 8 eller nyere, vil have denne funktionalitet indbygget, og du kan angive enten en tre- eller 10-sekunders forsinkelse. Der er også masser af gratis apps i App Store, der tilbyder selvudløserfunktionalitet.

Det er selvfølgelig en lille smule mere besværligt end at bruge en fuld-funktions selfie stick. Du skal indstille timeren med telefonen i selfie-stangen, derefter indstille skuddet og vente på, at de 10 sekunder tikker ned. Men det er en mulig måde at bruge en selfie-stick på, når der ikke er nogen fjernbetjening eller udløserknap.