Stilet pynt til hjemmet, der hitter netop nu

Elsker du at følge med i tidens boligtendenser og eksperimentere med de forskellige trends? Trænger dit hjem til lidt ekstra pynt, så du skaber smukke omgivelser for din tilværelse? Bliv klogere på tidens boligtendenser, og find inspiration til pynten i dit hjem!

Alle sukker efter krukker

Noget, der ses i diverse boligmagasiner online og i fysisk udgave, er indretning med krukker. Nogle pryder endda hjemmet med mange krukker i forskellige eller ens designs – alt efter personlig smag. Krukker pynter både på altanen, terrassen eller inde i hjemmet, f.eks. i stuen eller soveværelset. En stor og tung krukke på gulvet i rustikt design, skaber blikfang og tilføjer dybde og stil til rummet.

Det grønne hjem

I dag ses sjældent eksemplet på et coolt hjem, hvis det ikke indeholder blomster eller planter. I dag er alle vilde med det grønne i hjemmet – og det er virkelig også hyggeligt og jordnært at få noget natur ind i indretningen. Her kan du også kombinere dine smukke krukker med dine planter. Det kan være et hyggeligt mix-and-match arbejde, man kommer på.

En væg, der er værd at kigge på

Der skal noget på væggene, hvis man følger tidens boligtendenser. I dag er der fokus på farver – og der må gerne være mange af dem. De behøves heller ikke at passe sammen nødvendigvis – der skal bare være liv, så væggene er sjove og underholdende at kigge på. Er du kreativ, kan du også selv give dig i kast med at forsøge at male noget med farver, du kan hænge op.

De tørrede blomster – let og smukt

Ikke alle er lige gode til at holde liv i sine blomster, og derfor er det heldigt for dem, at tørrede blomster lige nu hitter. De tørrede blomster kaldes også lidt finere for ”evighedsbuketter”, og de kan købes mange steder i dag. Her kan du selv samle en buket, der passer til din stil og det udtryk, du kan lide.

Kan man overhovedet have en sofa uden chaiselong?

I dag vælger de fleste også at anskaffe sig en sofa med chaiselong. Det er også et smukt og asymmetrisk design, der både kan virke let og tungt på én gang. Måske man kommer til at slås lidt om pladsen, hvor benene kan strækkes, men du kan altid supplere din sofa med tilhørende ottoman. Disse kan man nemlig også få i vildt fede designs.

Sofabordet skal være hårdt

Et sofabord har altid været praktisk, men det har sjældent fået så meget opmærksomhed, som det gør nu. I dag er mange vilde med at indrette med et sofabord i en form for hårdt materiale. Det kan f.eks. være i en sten som granit, eller det kan være i glas eller klinker. Der er endda nogle, der vælger at få et sofabord i metal, så det er altid næsten kun fantasien, der sætter grænser. Det kan være, at du nu er blevet inspireret i forhold til, hvad du skal pynte hjemmet med.