Tyngdedyne til voksne

Voksendynen måler 140*200 cm og passer dermed i et almindeligt voksendynebetræk.

Voksendynen produceres også i størrelsen 140*220 cm, hvis det ønskes.

Det vigtigt at få den nødvendige søvn og det kan vores Tyngdedyne Voksen hjælpe med. Voksendynen beroliger kroppens nervesystem og hjælper kroppen med at danne stressnedsættende hormoner.

Voksendynen laves enten med plastgranulat (kan vaskes ved 60 gr. i vaskemaskinen) eller hvedekerner (kan IKKE vaskes – holdes ren ved jævnlig gennemluftning i tørt vejr)

Voksendynen kan hjælpe med at berolige sanserne og hjælpe med at fordøje alle dagens indtryk gennem en tryg søvn.

En god nattesøvn er essentiel for at kroppen kan regenerere og danne det overskud, som gør at du kan komme igennem den næste dag med fornyet energi.

Tyngden hjælper med at fremkalde en masse af de gode hormoner i kroppen og på den måde, er det hjælp til selvhjælp.

Der er mange fordele, som at dynen for eksempel er stressreducerende – sænker niveauet af cortisol i kroppen, øger niveauet af serotonin og gør dit barn gladere, øger niveauet af melatonin og giver en bedre søvn, den er blød og behageligt at have på, samtidig med at den ikke larmer mere end en almindelig dyne og så giver den enormt meget tryghed.

Voksendynen kan kræve en smule tilvænning, men de fleste har ikke brug for megen tilvænning, før dynens effekt indtræffer. Under alle omstændigheder er det vigtigt, at man giver det tid og introducerer voksendynen i det tempo, som du er komfortable med.

Voksendynen er produceret i Oeko-tex-certificeret bomuld, der sikrer, at tekstilet er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Hvis dynen vælges med fyld af plastgranulat, skal det nævnes, at plastgranulatet er testet fri for skadelig kemi og godkendt til blandt andet legetøj og fødevarer. 

Dynen laves med 8 kg som standard, men den kan fyldes med det antal kg du ønsker. Voksendynens design sikrer, at de 8 kg fordeles jævnt ud i dynen og det sikrer også, at en mindre person er under mindre vægtpåvirkning end en større person.