Det er igennem de sidste par år blevet mere og mere normalt at skifte den klassiske neglelak i akryl ud med en variant baseret op gele. For at finde ud af, hvorfor akryl bliver afløst af gele, giver det mening at sammenligne de to produkter.

Når man taler om akryl kontra gele, er der forskel i selve påføringen. Her er akrylen et pulver, som mikses med en væske, hvorimod gele neglelak er flydende og blot skal pensles på neglen. Når neglene skal tørres, foregår det også på forskellige måder.

Akryl skal blot tørres ved at lade luften gøre arbejdet, hvorimod gele kræver særligt udstyr. Det kræver nemlig, at du har en lampe i UV/LED, som kan hærde geleen. Efter tørringen kan du så file neglen til den ønskede form, enten ved at bruge en almindelig neglefil eller en elektrisk. Dette er gældende for både akryl og gele.

Den store forskel findes dog i holdbarheden. Akrylnegle holder gerne nogle uger, men gele negle kan holde adskillige uger ekstra.

Ved aftagning er det muligt at opløse akrylnegle med acetone og file ned. Gele negle fjerens ved at blot file ned.

Skal du prøve at lægge gele negle? Så køb et kit

Har du besluttet dig for, at du vil prøve at lægge flotte gele negle og få et resultatet som er klinikken værdig? Så anbefaler vi dig at købe et kit – altså et gele negle sæt.

Ved at købe et sæt, får du alle de dele, du skal bruge for at få neglene lagt med et vellykket resultat. Du kan få et sæt, hvor der er tipper, primer, coat, neglebåndskubber, fil, hybridlampe og meget mere med i sættet! Det gør det let at komme i gang, da du har alt det, som du skal bruge.

Ved at købe et gele negle sæt, opnår du også en rabat, ligesom du slipper for at sidde på en hjemmeside og finde de påkrævede produkter enkeltvis.